Skip to content

Orienteringsmøde med Filminstituttet om “Vejledning om eksterne lønninger og interne lønninger” og indtægtsopgørelser

Billede af optageudstyr

Hvis du har spørgsmål til vejledning og evt. også til reglerne om indtægtsopgørelse, så er dette informationsmøde måske noget for dig eller dine kolleger?

Det Danske Filminstitut har fået en del spørgsmål til “Vejledning om eksterne lønninger og interne lønninger” – og derfor inviterer vi til orienteringsmøde om vejledningen. Vi har på baggrund af spørgsmål fra bl.a. revisorer foretaget præciseringer og uddybninger af vejledningen. Det vil vi gerne orientere om, og vi vil også gerne give jer mulighed for at stille opklarende spørgsmål til vejledningen og til reglerne om indtægtsopgørelser.

Vi afholder orienteringsmøde om “Vejledning om eksterne lønninger og interne lønninger” og om reglerne for indtægtsopgørelser den 2. december kl. 13-15 i mødelokale 4, Filmbyen 21, 3. sal i Filmby Aarhus.

Der er et maksimum på 20 deltagere i mødet.

Fra Filminstituttets afdeling Støtte og Vejledning deltager:
Tina Berg, juridisk specialkonsulent
Döne Yorulmaz, controller
Annette Kjær, redaktør og revenue manager
Marianne Båstrup-Larsen, afd. chef

Du eller din kollega kan deltage ved at sende en mail til marianneb@dfi.dk med titlen “Informationsmøde” senest den 29. november.

Hvis du har særlige spørgsmål til vejledningen eller indtægtsopgørelser, så skriv det gerne til Marianne på marianneb@dfi.dk, når du tilmelder dig, dog senest den 12. november 2021.

Mange hilsner fra
Det Danske Filminstitut og Den Vestdanske Filmpulje

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.