Oversigt over filmaktiviteter og -uddannelser i Jylland

Ny i film?

Du er måske 10-15 år eller har ingen eller meget lidt erfaring med at lave film.

Kig på kortet herunder for at finde aktiviteter for dig, som lige har fundet interesse i filmfortælling.

Allerede hooked?

Du er måske 15-25 år og har allerede nogen erfaring med at lave film – kortfilm, fiktion, dokumentar, reklame, animation eller andet.

Kig på kortet herunder for at finde en skole, et værksted eller en aktivitet, der kan gøre dig bedre til dét, du interesserer dig for.

Erfaren eller semi-professionelt talent?

Her finder du tilbud rettet mod dig, der har større erfaring i at fortælle i levende billeder. 

Kig på kortet herunder for at finde formelle (film)uddannelser, kursusudbydere og andre aktiviteter til dig, der ønsker at leve af at lave film.

Hvis du interesserer sig for at lave film eller fortællinger i levende billeder, kan du få overblik over de fleste tilbud i Jylland her på siden.

Du kan finde tilbud uanset, om du vil fotografere, klippe, skrive, lave lyd, producere, instruere, animere karakterer, arbejde med nye teknologier eller noget andet. Behovet for arbejdskraft er stort i branchen, så giv din interesse en chance – måske starter din filmkarriere her?

Tilbuddene er inddelt i tre niveauer. Start eventuelt med at trykke på det niveau, du mener matcher din erfaring. Er du i tvivl, så tag et kig på niveauet over eller under – eller på alle tre.

Spørgsmål eller input?

Har du spørgsmål eller viden om nye tilbud, der bør inkluderes i kortlægningen, så er du velkommen til at kontakte special- og udviklingskonsulent Stefan Frost på stefan@filmpuljen.dk eller på 4184 4697.