Skip to content

Dokumentarister inviteres til Spørg & Lyt den 27. september

I forbindelse med Den Vestdanske Filmpuljes netop annoncerede dokumentar-call, VESTDOKS, inviteres interesserede dokumentarister nu til informations- og netværksarrangement Spørg og Lyt den 27. september i Filmby Aarhus.

Den 27. september mellem 13.00 og 16.00 inviterer Den Vestdanske Filmpulje til Spørg & Lyt for dokumentarister i Filmby Aarhus. Mødet har til hensigt at fortælle om det netop annoncerede dokumentar-call VESTDOKS, der er rettet mod dokumentarfilm, samt at inspirere og parre aktører inden for kreativ dokumentarfilm: instruktører, producenter, producere, tilrettelæggere, forfattere, fotografer, klippere, lyddesignere, m.fl.

Erfaring med kunstnerisk dokumentar er ikke en forudsætning for at deltage i mødet, men ansøgere til call’et skal have lavet mindst to tidligere film i den funktion, som de søger i. Også aktører, der ikke tidligere har modtaget støtte fra Den Vestdanske Filmpulje, vil blive opfordret til at søge.

Orienteringsdelen af mødet vil foregå fra kl. 13-14, hvorefter folk får mulighed for at møde hinanden mellem kl. 14-16. Hvis du vil deltage i denne del, så skriv gerne hvilken funktion du/andre fra dit selskab vil ansøge i, og hvilke typer aktører du/I kunne have lyst til at møde.

For tilmelding, skriv til Den Vestdanske Filmpulje (Regitze Mai Møller, remm@aarhus.dk)

For yderligere spørgsmål kontakt venligst Den Vestdanske Filmpulje på mail (Regitze Mai Møller, remm@aarhus.dk)

Dokumentarfilmen 'Kongernes Fald', som fik premiere tidligere i år. Dokumentaren er støttet af Den Vestdanske FIlmpulje. Foto: John Somerville
Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.