Skip to content

Udviklingsforløb for animationsfaglige

Sammen med filmværkstedet Open Workshop i Viborg udbyder vi et udviklingsforløb, hvor du kan arbejde med idé, manuskript og den visuelle side til en animeret filmfortælling. Workshoppen løber fra april til oktober 2024, og Filmpuljens to konsulenter Kirsten Bonnén Rask og Stefan Frost står klar til at hjælpe dig godt på vej gennem workshops og individuel vejledning. Deadline for ansøgninger er den 5. marts.

Wilderness Adventure Club af Line Høj Høstrup.

Hvis du drømmer om at arbejde med animationsfilm, så er det måske nu, du skal slå til.

Fra april til oktober udbyder Den Vestdanske Filmpulje og Open Workshop i Viborg et udviklingsforløb for manifesterede talenter og professionelle i starten af karrieren, som ønsker at arbejde med animerede filmfortællinger. Over de syv måneder står Filmpuljens to konsulenter Kirsten Bonnén Rask og Stefan Frost klar med kyndig vejledning, der kan hjælpe dig med at udvikle dine skrive- og fortællefærdigheder gennem en række workshops og individuel vejledning. Forløbet ender med et afsluttende pitch for professionelle fra film- og animationsbranchen i oktober.

Forløbet er en blanding af obligatoriske fysiske workshops og online møder. Imellem workshops skal du videreudvikle og arbejde med dit projekt, hvor du også har mulighed for at få ekstra vejledning og feedback undervejs, dette kan gøres online. Det er VIGTIGT, at du har mulighed for at deltage fysisk i en række workshops i Viborg.

For at ansøge om en plads i forløbet skal du udfylde et ansøgningsskema med vedhæftet projektmateriale og andre relevante bilag, så vi får en god forståelse for din idé og dit projekt. Der er mulighed for at ansøge med et kort- eller langfilmsformat, animeret dokumentar eller hybrid men vær opmærksom på, at vi ikke arbejder med abstrakte fortællinger gennem dette forløb. Det er ikke en forudsætning at du kan animere, du bør dog have en dokumenteret erfaring med enten visuelt arbejde, animation og/ eller manuskriptforfatning. OBS ansøgningsfrist er den 5. marts.

Læs mere om programmet på Open Workshops hjemmeside, hvor du også kan sende din ansøgning afsted.

 

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.