Skip to content

Se Nanna Øland Fabricius overfor Simon Sears i traileren til FOR EVIGT

Traileren til Ulaa Salims sci-fi-kærlighedsdrama er netop blevet offentliggjort. Her får du et glimt af Nanna Øland Fabricius i sin første hovedrolle på film overfor Simon Sears i rollerne som Anita og Elias. I FOR EVIGT kulminerer kærlighed med naturens kræfter, når en passioneret videnskabsmand (Simon Sears) bliver konfronteret med livets store valg. Skal han vælge kærligheden til, hvis det bliver på bekostning af sit livs store drøm?

Afspil video

Et voldsomt jordskælv forårsager en mystisk sprække i havbunden flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Det enestående naturfænomen accelererer de globale klimaforandringer dramatisk og er en mulig trussel mod menneskeheden. Langt derfra, et sted i Danmark, slår det gnister mellem unge Elias og Anita. De to forelsker sig og et passioneret kærlighedsforhold tager sin begyndelse, men også sin ende med tiden. I voksenlivet tildeles Elias en nøglerolle på det internationale hold af videnskabsfolk og klimaforskere, der skal lukke sprækken på bunden af havet. Men da han møder Anita igen, står han ansigt til ansigt med det liv, han valgte fra og må spørge sig selv: Kan man vælge sin egen skæbne?

FOR EVIGT rammer de danske biografer den 18. april, men allerede nu kan du i en ny trailer få et smugkig på, hvad du kan vente dig af Ulaa Salims sci-fi-kærlighedsdrama. Filmen har allerede modtaget international anerkendelse og er udtaget til både Rotterdam og Göteborg Filmfestival til februar, hvor den i sidstnævnte er udtaget til den prestigefyldte hovedkonkurrence “Dragon Award Bedste Nordiske Film”.

Stjernecast og holdet bag

FOR EVIGT har Nanna Øland Fabricius og Simon Sears i hovedrollerne og blandt andet Anna Søgaard Frandsen, Viktor Hjelmsø, Magnus Krepper, Zaki Youssef på rollelisten.

Filmen er Ulaa Salims anden spillefilm efter hans anmelderroste og prisbelønnede spillefilmsdebut DANMARKS SØNNER fra 2019. FOR EVIGT er produceret af Hyæne Film ved producer Daniel Mühlendorph, og den er optaget i Danmark samt enkelte dage i Island og Norge. Med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje er alle danske optagelser foregået i og omkring Aarhus på locations som f.eks. Musikhuset, Moesgaard Museum, Aarhus Statsgymnasium og på Universitetshospitalet i Skejby. Flere jyske filmarbejdere har været en del af holdet bag filmen. Virksomheden Burning Snail i Odder, med speciale i at bygge scenografi og rekvisitter, har blandt andet bygget den ubåd, hvor flere af filmens scener foregår i.

Øvrige nøglefunktioner på filmholdet er besat af bl.a. Jacob Møller som fotograf, Gustav Pontoppidan som Production Designer, Rune Kristiansen som Sound Designer, Juan Bastias som kostumedesigner, Valgeir Sigurdsson som komponist samt Jenna Mangulad og Mads Michael Olsen som klippere.

FOR EVIGT er også støttet af blandt andet Det Danske Filminstitut, Nordisk Film & TV Fond og DR.

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.