Skip to content

Se første teaser til Netflix-filmen A BEAUTIFUL LIFE med ny musik af Christopher

I dag offentliggør Netflix den første teaser til A BEAUTIFUL LIFE. Sangeren Christopher indtager ikke blot hovedrollen som Elliott, men har også skrevet sangene, der er med i filmen. Hope This Song is For You er den første single, der udgives forud for filmens premiere – den udkommer i dag den 28. april.

Afspil video

A BEAUTIFUL LIFE handler om Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, der får sit livs chance, da han bliver opdaget af den højtprofilerede musikmanager Suzanne til en fest. I rollen som Elliott spiller Christopher sin første hovedrolle nogensinde.

“At være en del af at skabe og forme den her film har været en af de mest fantastiske rejser og kreative processer, jeg nogensinde har været en del af. Og at spille den her karakter, Elliott, var det mest udfordrende, jeg nogensinde har gjort. Det er ret skræmmende, at det her er min skuespillerdebut, og at filmen samtidig udkommer i 190 lande. Men i sidste ende er jeg ovenud spændt og stolt af den her film, og jeg kan slet ikke vente med at dele den med alle,” siger Christopher om sin debut som skuespiller.

A BEAUTIFUL LIFE er instrueret af Aarhus-baserede Mehdi Avaz (TOSCANA, MENS VI LEVER) og produceret af SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures. Med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje er alle filmens optagelser foregået i Filmpuljens område i Frederikshavn, Syddjurs og Aarhus Kommune.

A BEAUTIFUL LIFE har premiere globalt på Netflix den 1. juni 2023.

Fakta

Instruktør: Mehdi Avaz
Forfatter: Stefan Jaworski
Producere: Anna Malmkjær Willumsen & Julie Rix Bomholt
Med original musik af Christopher
Produktionsselskab: SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures og med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje
Medvirkende: Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas, Christine Albeck Børge, Ardalan Esmaili og Sebastian Jessen.

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.