Skip to content

Se Christopher i sin første hovedrolle: Netflix-filmen A BEAUTIFUL LIFE har premiere den 1. juni

Sammen med de første billeder offentliggør Netflix i dag premieredatoen for A BEAUTIFUL LIFE – en dansk Netflix-spillefilm med popsangeren Christopher i sin første hovedrolle nogensinde. A BEAUTIFUL LIFE har premiere globalt på Netflix den 1. juni 2023.

Still fra A BEAUTIFUL LIFE. Foto: Martin Dam Kristensen.

A BEAUTIFUL LIFE handler om Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, som får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne. Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lilly. På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lilly.

A BEAUTIFUL LIFE er instrueret af Aarhus-baserede Mehdi Avaz (TOSCANA, MENS VI LEVER) og produceret af SF STUDIOS i co-produktion med Rocket Road Pictures. Med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje er alle filmens optagelser foregået i Filmpuljens område i Frederikshavn, Syddjurs og Aarhus Kommune. Sammen med Christopher tæller rollelisten blandt andet Inga Ibsdotter Lilleaas (KVINDER I FOR STORE HERRESKJORTER), Christine Albeck Børge (ØNSKEBARN, ULVEN KOMMER), Ardalan Esmaili (SNABBA CASH S2, GREYZONE, CHARMØREN) og Sebastian Jessen (ALFA, MENS VI LEVER).

Fakta

Instruktør: Mehdi Avaz
Forfatter: Stefan Jaworski
Producere: Anna Malmkjær Willumsen & Julie Rix Bomholt
Med original musik af Christopher
Produktionsselskab: SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures og med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.