Skip to content

Netflix offentliggør ny dansk film støttet af Den Vestdanske Filmpulje

I dag offentliggør Netflix en ny dansk spillefilm, A BEAUTIFUL LIFE, med sangeren Christopher i sin første hovedrolle nogensinde. Med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje er alle optagelser foregået i Filmpuljens område i Frederikshavn, Syddjurs og Aarhus Kommune. Filmen er instrueret af Aarhus-baserede Mehdi Avaz og produceret af SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures. A BEAUTIFUL LIFE får premiere på Netflix i 2023.

Instruktør Mehdi Avaz og sanger og skuespiller Christopher bag optagelserne på A BEAUTIFUL LIFE. Foto: Martin Dam Kristensen.

I 2023 tilføjer Netflix endnu en dansk titel til platformen. A BEAUTIFUL LIFE er en spillefilm om Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær stemme, som får sit livs chance, da den højtprofilerede manager Suzanne opdager ham til en fest. Elliott spilles af sangeren Christopher i sin første hovedrolle nogensinde. Filmen er instrueret af Aarhus-baserede Mehdi Avaz og produceret af SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures.

Christopher i sin første hovedrolle

“Mehdi kom til mig med den her mulighed, og det har været en helt sindssyg rejse. At få lov til at være en del af processen fra start til slut har gjort det til en af de sjoveste kreative projekter, jeg nogensinde har været en del af. Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Det har været helt vildt at spille en karakter som Elliott, som ligger så langt fra mig selv. Han er en meget kompleks karakter med en vild og mørk fortid, og han er, ligesom jeg selv, på en vild rejse i den her film. Vi har dog et par enkelte ting til fælles – blandt andet kærligheden til musik,” siger Christopher.

Mehdi Avaz glæder sig over samarbejdet med Christopher:

“Da jeg fik idéen til A BEAUTIFUL LIFE, var det min drøm at lave filmen med Christopher. Vi mødtes, og Christopher skrev nogle sange inspireret af historien, og derfra startede et eventyrligt samarbejde. Vi har brugt rigtig mange timer sammen i forberedelserne på at udvikle Christopher som skuespiller og på at koble musikken sammen med filmen. Jeg glæder mig meget til at vise hele Danmark resultatet på Netflix næste år,” fortæller Mehdi Avaz.

A BEAUTIFUL LIFE er produceret af SF Studios ved producerne Anna Malmkjær Willumsen og Julie Rix Bomholt i co-produktion med Rocket Road Pictures og med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje.

“Det er en drøm at producere en film, der så ubesværet forener vidunderlig musik med en rørende historie om at finde den rette balance mellem rå passion, familie og kærlighed. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Netflix samt stor støtte fra Den Vestdanske Filmpulje, som har gjort det muligt at optage filmen i smukke omgivelser i Frederikshavn, Ebeltoft og Aarhus,” siger Anna Malmkjær Willumsen og Julie Rix Bomholt.

Om A BEAUTIFUL LIFE

Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær stemme, får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne. Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lily. På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lily.

A BEAUTIFUL LIFE får premiere på Netflix i 2023.

Christopher i A BEAUTIFUL LIFE. Foto: Martin Dam Kristensen.

Fakta

Instruktør: Mehdi Avaz
Forfatter: Stefan Jaworski
Producere: Anna Malmkjær Willumsen & Julie Rix Bomholt
Med original musik af Christopher
Produktionsselskab: SF Studios i co-produktion med Rocket Road Pictures
Produceret med støtte fra: Den Vestdanske Filmpulje

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.