Skip to content

Koko-di Koko-da får verdenspremiere på Sundance Film Festival

Den svenske instruktør og producer Johannes Nyholms anden spillefilm ‘Koko-di Koko-da’ får verdenspremiere på Sundance Film Festival 2019 i World Cinema Dramatic Competition. Støtte fra Den Vestdanske Filmpulje har sikret, at dele af filmen er optaget i Skagen.

Pressefoto: Johannes Nyholm

“Sundance var min absolutte ønskefestival for ‘Koko-di Koko-da’. Efter næsten otte år med hårdt arbejde for mig og holdet, føles det som en værdig premiere,” udtaler svenske Johannes Nyholm.

Filmen er optaget løbende siden 2011 både i Danmark og Sverige. Filmen har et stort dansk og vestdansk islæt, da dele af filmen er optaget i Skagen, og Peter Belli er på rollelisten som en ubehagelig og blodig version af en varitéartist, der hjemsøger de to hovedkarakterer i de svenske skove.

‘Koko-di Koko-da’ er en fortælling om et parforhold og om, hvordan to mennesker mister evnen til at snakke sammen. Den er fortalt som et cirkulært mareridt, hvor parret er tvunget til at opleve den samme nat om og om igen. Det er en skildring af hverdagssituationer og magtkampe, der lurer under overfladen i relationer; Hvad der ikke er sagt, og hvad der er indlejret mellem linjerne.

‘Koko-di Koko-da’ er en co-produktion mellem Johannes Nyholm, producer Maria Møller Christoffersen (Beofilm) og executive producer, Peter Hyldahl (Beofilm). Franske Stray Dogs er salgsagent. Den er ud over Den Vestdanske Filmpulje også støttet af Svenska Filminstitutet (SFI), Sveriges Television (SVT) og Film i Väst.

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.