Skip to content

Forfatterworkshop med fokus på karakterudvikling

Kalder alle filmskabere og manuskriptforfattere: Vi inviterer til en fire-dages workshop, hvor du kan blive bedre til at skabe overbevisende karakterer i din fortælling. Workshoppen ligger i starten af 2024 og bliver guidet og undervist af Filmpuljens filmkonsulent Kirsten Bonnén Rask.

Billede af optageudstyr

Vi inviterer til workshop i karakterudvikling fra 8. januar – 11. januar 2024. Workshoppen afholdes online fra kl. 09.00-17.00 med pauser og øvelser undervejs.

Deltagerne arbejder med fire-seks skriveøvelser og feedback. Første øvelse bliver en igangsættende øvelse, som er fælles for alle deltagere. Dernæst en øvelse, hvor det primære formål er at få lagt planlægning på hylden til fordel for en skriveproces, hvor man får “hjælp fra karaktererne” til at udvikle sin historie.

De følgende øvelser bliver defineret ud fra den enkelte manuskriptforfatters behov og forfatterens karakterer. Øvelserne vil have til formål at skabe mere baggrundshistorie for karaktererne og videreudvikle karaktererne og dermed historien.

Som deltager i workshoppen møder man op med én eller to eksisterende karakterer, som man ønsker at udvikle og vide mere om. Det behøver ikke være hovedkarakterer i ens historie, men det kan være en eller flere karakterer, man som forfatter gerne vil være klogere på.

For at deltage skal du tidligere have skrevet manuskript til mindst to kortfilm eller have været forfatter på en roman. Der er plads til 10 deltagere på workshoppen – først-til-mølle-princippet gælder. Tidligere deltagere fra vores karakterworkshops rykker ned på deltagerlisten til fordel for forfattere, som ikke tidligere har deltaget.

Tilmeld dig forfatterworkshoppen ved at skrive til Kirsten Bonnén Rask på kirsten@filmpuljen.dk. Tilmelding skal ske senest den 18. december 2023.

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.