Skip to content

Dansk dokumentarfilm går verdenen rundt

Foto: Paul Wilson

Beyoncé og Madonna står skulder ved skulder med en aarhusiansk produceret dokumentarfilm, når tv-seere verdenen over ser velgørenhedskoncerten “The Sound of Change Live” på lørdag.

Allerede inden Berit Madsens spillefilmdokumentar, ‘SEPIDEH – Drømmen om stjernerne’, er helt færdig, er den på vej til sit første møde med publikum.

En kort version af filmen indgår i showet lørdag, hvor musik og inspirerende, provokerende kortfilm og historier sætter spot på piger og kvinders problemer globalt.

Op til en milliard tv-seere i 150 lande vurderer arrangørerne vil kigge med, når koncerten finder sted på Twickenham Stadium i London på lørdag d. 1. juni. I koncerten deltager internationale navne som Beyoncé, Jennifer Lopez, Timbaland og Madonna.

The Sound Of Chance er en af hovedbegivenhederne i en omfattende kampagne for uddannelse, sundhed og retfærdighed for kvinder rundt om i verden, kaldet Chime For Change. En lang række prominente personligheder støtter op om kampagnen med forskellige bidrag, hvoraf den danske film er et af bidragene.

Filmen er produceret af Stefan Frost og Henrik Underbjerg for Radiator Film og har i Danmark modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut, Den Vestdanske Filmpulje samt DR, som også viser koncerten på DR3 lørdag 8. juni kl. 22:05 og dagen efter kl. 12:40.

Den fulde udgave af filmen har landsdækkende dansk biografpremiere onsdag 2. oktober og er en del af biografklubben DOXBIOs program i 2013.

Filmen er støttet af Den Vestdanske Filmpulje.

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.