Skip to content

A VISUALIZATION OF A CUT er udtaget til Odense Film Festival

Den Filmpulje-støttede kortfilm A VISUALIZATION OF A CUT er udtaget til konkurrenceprogrammet under OFF – Odense International Film Festival 2024. Kortfilmen er udtaget i dokumentarkonkurrencen, som er den ene af festivalens fire centrale konkurrencer. Vi ønsker tillykke til holdet og ønsker held og lykke til efterårets filmfestival.

Still fra A VISUALIZATION OF A CUT.

Odense International Film Festival har løftet sløret for, hvilke kortfilm der har sikret sig en plads i konkurrenceprogrammet under efterårets prestigefyldte kortfilmsfestival. Den Filmpulje-støttede kortfilm A VISUALIZATION OF A CUT er udtaget i dokumentarkonkurrencen.

I dokumentarkonkurrencen bliver der uddelt to priser: Best Danish Documentary Award går til den bedste danske dokumentarkortfilm, og Best Short Documentary Award går til den bedste danske eller internationale dokumentarkortfilm og er Oscar-kvalificerende. Det betyder, at vinderen af Bedste Korte Dokumentar får deres film sendt videre til præ-screening hos Oscar Akademiet.

A VISUALIZATION OF A CUT er en eksperimentel og animeret dokumentar i tre kapitler. Kortfilmen handler om liv, kærlighed og tab og er bundet sammen af hjemmevideoer fra seks skandinaviske familier, som er optaget mellem 1960-2010. Instruktør Claudia Munksgaard-Palmqvist ønsker med filmen at undersøge sammenhængen mellem det filmiske snit og menneskelige relationer. Filmen er produceret af Viborg-baserede Late Love Production ved producer Lana Tankosa Nikolic med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje.

Vi ønsker stort tillykke til hele holdet bag filmen og krydser fingre for filmen under OFF 2024, som finder sted fra den 26. august til den 1. september.

Fakta

Der er fire centrale konkurrencer under Odense International Film Festival. Ud over dokumentarkonkurrencen er der en animationskonkurrence, en international konkurrence og en dansk konkurrence. Alle fire kategorier er Oscar-kvalificerende, så en pris i Odense betyder, at holdene får deres film sendt videre til præ-screening hos Oscar Akademiet. OFF er den eneste Oscar-kvalificerende kortfilmsfestival i Danmark.

Foruden de fire hovedkonkurrencer er der en Ungdomskonkurrence.

Se alle film der er udtaget til OFF 2024.

Filmplakater

Den Vestdanske Filmpulje

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få beskeder om ansøgningsrunder, calls, nyheder, events og meget andet.